tentang kami

Ditubuhkan pada tahun 2001, PENCIPTA (CHINA) TECH CO., LTD menjadi salah sebuah syarikat berteknologi tinggi terkemuka, yang bersepadu RD, pengilangan dan pemasaran kad pembayaran, pembayaran tunai dan modul pembayaran dalam talian. Pensijilan ISO9001 kualiti sistem pengesahan pada tahun 2002 PENCIPTA menjadi sebuah perusahaan Hi-tech Shenzhen pada tahun 2003. Dihormati negara Hi-tech Enterprise pada tahun 2008, pencipta yang disenaraikan sebagai salah satu perusahaan bersaiz sederhana Shenzhen TOP 500 pada tahun 2009.


Sebagai syarikat pertama yang dibina di pembaca kad terbenam dan kad dispenser, PENCIPTA adalah peneraju dalam industri modul pembayaran Kad sebagai serta modul pembayaran tunai, juga advancer dalam industri perkhidmatan online kerana untuk memperolehi teras teknologi yang paling maju.


Dengan itu sentiasa mengkaji dan penyelidikan, pencipta telah developped terbitan bersiri yang tujuh produk indah dan inovatif: pembaca kad awam Telekom, refuel pembaca terminal, bermotor untuk terminal layan diri, 3 dalam 1 bermotor pembaca kad mengeluarkan Mesin dispenser, modul pembayaran online dan lain-lain, kita telah mendapat satu paten untuk ciptaan, lima belas Utility Model paten, lima Sijil EMV, pematuhan CE, berbilang Copyrights perisian dan pengeluaran lesen dan lain-lain. PENCIPTA meraih populariti dengan kebolehpercayaan produk, penghasilan dan harga yang berpatutan, produk yang telah digunakan dalam bidang kewangan, telekomunikasi, industri pertrochemical, cukai Mesin, runcit, insurans, pengangkutan dan hiburan aplikasi widly. Pencipta menang penghormatan menyeluruh daripada pelanggan-pelanggan dengan perkhidmatan yang cepat, cemerlang.


PENCIPTA sentiasa berjalan bersama-sama dengan pengurusan sistem pemodenan, penyeragaman aliran, intensif seni bina. Berdasarkan China dan pergi ke arah dunia, PENCIPTA akan sentiasa bergerak maju ke hadapan dan terus kreatif, menubuhkan grand prospect dengan pelanggan, untuk maxim bersama dengan nilai dan ke hadapan dalam industri yang lebih baik.