Pameran

Pembaca RFID: Arkib pengurusan maklumat

Teknologi radio frekuensi yang digunakan dalam pengurusan fail pintar kawasan berkepadatan tinggi, menjadikan penggunaan sepenuhnya kelebihan gudang automatik dan kelebihan pembaca RFID, merealisasikan gudang automasi pengurusan maklumat dan Arkib kepada automasi Perpustakaan operasi, untuk meningkatkan kecekapan pengedaran Arkib memainkan peranan yang penting. Automatik gudang dalam pelbagai industri di rumah dan di luar negara telah di tambah menunjukkan, penggunaan gudang automatik boleh mempunyai manfaat sosial dan ekonomi yang besar.
Merealisasikan pengurusan pintar maklumat Arkib. Menurut harian Arkib kedai, tanya, meminjam, kembali, Keselamatan dan lain-lain urusan tertentu Arkib pengurusan dinamik peredaran, pembaca RFID sistem sebagai pembawa maklumat, pergerakan setiap Arkib setiap aspek pengumpulan data dan pemantauan, automasi proses perniagaan bagi fail, menggantikan aliran tradisional kertas. Meningkatkan pengurusan fail keseluruhan keupayaan pengurusan perniagaan, mengurangkan kadar kesilapan, perkongsian data, meningkatkan kecekapan pengurusan, memudahkan pengurusan, mengurangkan intensiti tenaga kerja, untuk pengurusan rekod menyediakan pengurusan yang lebih mudah, lebih berkesan, meningkatkan tahap perkhidmatan, mempertingkatkan pengurusan kekuatan keseluruhan.
Arkib pembaca RFID semasa aplikasi sistem pintar Arkib berkepadatan tinggi menggunakan kurang, sedikit pengalaman terkumpul, frekuensi radio teknologi dengan ketumpatan tinggi kecerdasan Arkib secara teori dan praktikal untuk bijak Menyimpan berpendudukan tinggi penerokaan berguna dibuat Arkib, kedua-dua dari segi teori, atau amalan, akan Lompat ke hadapan.