Pengiktirafan wajah 13.3 inci termometer & orang pengurusan modul

Selaras dengan teknologi yang matang, PENCIPTA menggabungkan pengiktirafan muka dengan termografi inframerah untuk merealisasikan jarak yang dekat, pengecaman wajah tanpa sentuh, dan pengesanan suhu. Apabila suhu orang yang dikesan melebihi ambang tertentu, lampu isyarat Terminal akan mengeluarkan amaran yang tidak normal dan memberi peringatan suara.

13.3 Inch Face Recognition Thermometer & People Management Module T-320  application

T-320 mengamalkan pelbagai teknologi AI. termasuk pengukuran suhu tanpa sentuh + topeng pengesanan + pengecaman muka. Reka bentuk produk di bawah idea Reka bentuk yang menjimatkan, praktikal, selamat dan stabil, dan menyediakan satu set lengkap kualiti muka yang berkualiti tinggi, sistem pengurusan pengesan suhu inframerah untuk Pengurusan orang dan pengukuran suhu. yang boleh memenuhi keperluan semasa dan pengurusan lalulintas, dan boleh mengesan suhu badan yang tidak normal.

termometer pengiktirafan muka inci 13.3Modul Pengurusan rakyat & T-320 permohonan

Sesuai untuk kawasan pejabat, Hotel, bangunan pejabat, sekolah, Pusat membeli-belah, Kedai, komuniti, Perkhidmatan awam dan projek pengurusan di mana laluan masuk diperlukan.