Pembaca kad RFID: Sukan kecemasan

Apabila terdapat acara-acara yang besar apabila acara akan berada di stadium. Tetapi orang berkumpul, dalam kes kecemasan bagaimana untuk menghadapinya? Kita boleh menggunakan teknologi pembaca RFID, Stadium untuk program pengurusan kecemasan yang berkesan.
Stadium set yang mengandungi RFID tag RFID peralatan, kakitangan dan tangan RFID peranti, apabila ada kecemasan, Pengurus berkomunikasi dengan Pusat Kawalan kereta api bawah tanah di stadium yang menggunakan sistem tanpa wayar, Laporan aktiviti dan lokasi Majlis.
Apabila kejadian ini berlaku, usher di tekan butang berkaitan dengan acara ini. Tag RFID aktif dengan peralatan kemudian menghantar kod ID yang unik, serta permintaan untuk memilih jenis perkhidmatan ke 13 titik capaian pada satu hari. Tag pengenalan perisian, memindahkan data ke dalam sistem perisian, yang kemudian akan tag Nombor ID sepadan dengan lokasi dan jenis panggilan dengan pusat akses, maklumat ini dipaparkan pada Pusat arahan skrin komputer yang besar.
RFID perisian juga boleh memberikan Pengurus stadium dengan analisis Perniagaan, supaya mereka boleh menilai bagaimana untuk bertindak balas dan menyelesaikan aktiviti. Mereka juga boleh di hadapan skrin komputer dalam masa nyata lihat jika kakitangan telah tiba di laman web ini.