Pembaca RFID: Lapangan Terbang pengenalan sistem menggunakan

Banyak aplikasi pembaca RFID dalam hidup anda, menjadikan ia betul-betul menyedari betapa pentingnya teknologi RFID dalam hidup anda. Teknologi RFID yang digabungkan dengan sistem pengenalan Lapangan Terbang, apa yang akan kesan-kesan yang tidak disengajakan?
Auto-pelepasan pemeriksaan sistem adalah kombinasi pengenalan frekuensi radio dan biometrik kemasukan dan keluar dua kemudahan pelepasan penumpang Sains dan teknologi. Penumpang semasa pelepasan kastam, sistem akan menangkap pelawat maklumat biometrik, seperti imej muka, dan pada masa yang sama disimpan dalam pasport penumpang Baca yang dipecah-pecahkan daripada imej digital muka pemegang.
Auto-pelepasan pemeriksaan sistem dan Imigresen berkuasa sebelum ini Arkib foto pembawa daripada sebelah kanan, untuk mengesahkan kebenaran penumpang dan pemegang pasport Tiada kapasiti bagi adalah yang sama, dan secara dramatik memendekkan masa yang diperlukan untuk kelulusan Imigresen.
Sebelum sistem maklumat penumpang udara, terdiri daripada syarikat penerbangan penumpang selepas pendaftaran selesai, masa sebenar penerbangan penumpang maklumat peribadi yang sama, seperti nama, tarikh kelahiran dan lain-lain pengangkutan ke negara destinasi pendatang untuk menjalankan kajian Keselamatan, pemeriksaan pegawai semasa ketibaan penerbangan, anda boleh menguasai untuk penumpang yang mencurigakan atau kurang popular objek untuk mengelakkan unsur-unsur yang tidak terkawal dari halangan untuk mendapatkan lebih.
Penggunaan teknologi pengenalan RFID di Lapangan Terbang, Lapangan Terbang pemeriksaan lebih mudah dan cekap, memperbaiki kecekapan dan keselesaan pelancong.