Pencipta Kad Pintar Terperinci Pencipta-Pencipta

Pameran Antarabangsa Kiosk dan Vending China 2018 diadakan di Pusat Ekspo Antarabangsa Baru Shanghai dari 26 April hingga 28 April 2018. Pameran mempamerkan pelbagai produk termasuk terminal layan diri dan penyelesaian, sistem penjual komprehensif, Kios, sistem pengenalan mata wang , peralatan cetak layan diri, peralatan terminal pembayaran mudah alih, pembaca kad pintar , aksesori dan perkhidmatan berkaitan mesin penjual dsb.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Pencipta telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam pameran itu. Mengapa Pencipta dijemput? Apakah jenis perniagaan Pencipta?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Ditubuhkan pada tahun 2001, CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD menjadi salah satu syarikat hi-tech terkemuka, yang menggabungkan RD, pembuatan dan pemasaran pembayaran kad, pembayaran tunai dan modul pembayaran dalam talian. Pengiktirafan Sistem Kualiti ISO9001 yang disahkan pada tahun 2002, CREATOR menjadi Enterprise Hi-tech Shenzhen pada tahun 2003. Teknologi Hi-tech Kebangsaan yang dihormati pada tahun 2008, Pencipta diiktiraf sebagai salah satu daripada Shenzhen TOP 500 Medium-size Enterprise pada tahun 2009.


Sebagai syarikat pertama yang membangunkan pembaca kad dan kad dispenser secara mandiri, CREATOR adalah peneraju dalam industri modul pembayaran kad serta modul pembayaran tunai, juga menaikkan dalam industri pembayaran dalam talian kerana memperoleh teknologi teras yang paling canggih.


Dengan kajian dan penyelidikan yang berterusan, Pencipta telah mengembangkan tujuh siri produk yang indah dan inovatif: pembaca kad untuk telekomunikasi awam, terminal mengisi minyak, pembaca bermotor untuk terminal layan diri, 3 dalam 1 pembaca bermotor, mesin pengeluaran kad, dispenser, modul pembayaran dalam talian dan lain-lain, kami telah mendapat satu Paten untuk Penciptaan, lima belas Utiliti Model Utiliti, lima Sijil EMV, pematuhan CE, sebilangan Hak Cipta Perisian dan lesen pengeluaran dan lain-lain. CREATOR telah memenangi populariti dengan kebolehpercayaan produk, prestasi yang luar biasa dan harga yang berpatutan, digunakan dalam bidang kewangan, telekomunikasi, industri pertrochemical, mesin cukai, runcit, insurans, pengangkutan dan aplikasi hiburan. Pencipta memenangi penghormatan yang komprehensif daripada pelanggan dengan perkhidmatan yang cepat dan cemerlang.


CREATOR sentiasa maju bersama dengan pemodenan sistem pengurusan, standardisasi aliran, intensifikasi seni bina. Berdasarkan China dan pergi ke dunia, CREATOR akan sentiasa maju dan terus kreatif, mewujudkan prospek besar dengan pelanggan, untuk memaksimumkan nilai bersama dan meneruskan industri dengan lebih baik.