Bagaimana untuk memasang pembaca kad pintar

Smart reader adalah sekarang pembaca kad yang sangat popular, ia boleh dilakukan bagi kebanyakan isu-isu Baca/tulis kad pintar, pemeliharaan, rekod, dan sebagainya, untuk instrumen tersebut mesti perlukan persediaan yang baik:
Pertama, proses pemasangan: pemasangan pembaca peringkat perkakas, memastikan kerana nanti anda ingin sambung dan ujian, jadi langkah pertama untuk memastikan bahawa instrumen tersebut.
Kedua, pembaca sambungan: pembaca kad pintar disambungkan ke sistem komputer, jadi muka sambungan antaramuka USB dan pembaca perlu disambungkan, dan memasang perisian ini.
Tiga kerja ujian, pembaca: pembaca yang disambungkan kepada sistem komputer secara amnya boleh digunakan, tetapi anda ingin menguji, pembaca kad pintar ujian berfungsi dengan betul.
Sebagai tambahan kepada langkah-langkah di atas, beberapa peralatan diperlukan untuk memasang pemacu tertentu untuk berfungsi dengan betul. Jadi anda perlu di komputer yang bersambung pembaca memasang pemacu yang sesuai, beliau seolah-olah mempunyai sedikit masalah. Pembaca kad pintar siri Lotus dengan pemacu USB, palam dalam model, menghapuskan keperluan bagi anda untuk memasang pemacu masalah.