KIOSK LAYAN DIRI TERMINAL - BEBAS, CEKAP DAN JUALAN SALURAN

Kaji selidik menunjukkan bahawa, kapasiti terminal layan diri yang memasang Kiosk di dunia berkembang hampir 15 percentannually. Seperti yang boleh dilihat dari perkembangan pesat muatan terpasang, Kiosk pengumpulan maklumat perunding, dan jualan terminal layan diri, dalam pembangunan berteraskan pelanggan dan jualan berorientasikan pasaran era, menekankan pengalaman Perkhidmatan hari ini, telah debut.

Sekarang, peruncit global telah digabungkan jualan komoditi tradisional dan Kiosk Layan Diri. Kiosk Layan Diri peralatan telah menjadi berkesan cara untuk memperbaiki peruncit menyimpan imej dan meningkatkan kualiti perkhidmatan. Kajian menunjukkan, pengiklanan, pertanyaan maklumat am, pertanyaan maklumat produk, elektronik urus niaga, Tiket, bil pembayaran, diri-checkout dan pasaraya lain yang hala tuju utama permohonan Kiosk.

kiosk card reader

Permohonan peribadi yang begitu banyak, Mari ussee Kiosk akan mempunyai hubungan yang rapat dengan kehidupan kita. Combinedthe Syarikat Wincor Nixdorf Layan-Diri dan pengalaman berjaya dalam sektor runcit, introducedfor runcit aplikasi Mesin Layan-Diri Kiosk Mesin Layan-Diri: mempunyai sebuah platform terbuka, Reka bentuk skrin sentuh, multimediacapabilities, capaian rangkaian fleksibel, piawaian andinterfaces sistem operasi, serta keupayaan khidmat yang cemerlang. Ia adalah particularlyworth yang menyebut bahawa, disebabkan oleh rekabentuk modular dan konfigurasi bersendirian, ia adalah lebih sesuai untuk pelbagai aplikasi yang fleksibel dan peribadi: Inaddition untuk capaian maklumat tradisional di luar, Kiosk juga menawarkan billpayment, kad telefon prabayar, membeli tiket dan tiket mencapai distributecoupons, foto perkhidmatan percetakan dan lain-lain, manakala masih mencapai theadvertising dan penyiaran maklumat, meningkatkan pengimbas atau voicecapabilities. Mari kita lihat pada peralatan Kiosk dalam kes praktikal pasaran global:

Kiosk produk yang digunakan di Jerman

Kaufhof gedung di Jerman, Kioskproduct akan digunakan sebagai saluran utama untuk mendapatkan maklum balas pengguna. Ahli-ahli Jabatan Kejuruteraan kedai sendiri boleh menyemak mata, dan mengikut mata dibuat inexchange untuk Hadiah Jabatan Pendaftar dari pembaca kad keahlian Kiosk, whichbe diletakkan di dalam stor; Kedai-kedai juga menawarkan barangan paparan pertanyaan andcommodity maklumat kepada pengguna melalui Kiosk, Perkhidmatan ini boleh notonly untuk membantu pengguna dengan pantas mencari barangan, tetapi juga membolehkan pengguna-pengguna yang membeli-belah tobuy memproses jelas. Untuk kedai serbaneka, menawarkan supaya pengalaman convenientservices dan pengguna pasti akan meningkatkan kesetiaan pelanggan.

KioskProduct yang digunakan di Amerika Syarikat

Di Netherlands, Albert Heijnsupermarket Kedai-kedai, Kiosk yang dikonfigurasi sebagai bayaran sendiri-checkout terminal. Selepas membeli-belah, pengguna boleh self-checkout dan pengalaman waywhich checkout baru penggunaan pembayaran bukan tunai. Untuk peruncit, meningkatkan customerexperience, meningkatkan kesetiaan pelanggan, tetapi juga boleh mengoptimumkan andpayment checkout proses, dan lebih penting bagi mengurangkan kos operasi runcit.

Kiosk ini ke dalam semua aspek kehidupan kita, perniagaan, kewangan, penerbangan, Perkhidmatan pos, Hotel, hospital, trafficmanagement, dan jadi kes dengan kehidupan kita, kita akan melihat lebih banyak dan lebih daripada Kiosk angka, ia bukan sahaja melambangkan pengalaman pengguna yang baru, tetapi juga representthe penggunaan terminal layan diri menyokong strategi jualan keuntungan jualan model baru. Kiosk era telah tiba.

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD

PENCIPTA adalah salah satu daripada China kiosk kad pembaca pengeluar, menyediakan pembaca kad KioskIC/RF / penulis, Kiosk Kad dispenser, bil validator bagi seluruh dunia.

Tel: +86-755-26710992

Fax: +86-755-26710105

Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)

E-mel: sales@china-creator.com