Pembaca RFID: Bagaimana untuk melindungi Peti Deposit Keselamatan Kad anda

- Feb 02, 2016 -

Pembangunan peranti pintar adalah semakin meluas penggunaan pembaca RFID, RFID kad pembayaran juga diterima oleh majoriti, Kad Tempahan tanpa hubungan menggunakan teknologi RFID. Adalah peningkatan kekerapan penggunaan Kad RFID, dan banyak penjenayah sudah mula mengintai Kad dalam tangan kita. Jadi, bagaimana untuk melindungi Kad tangan?
Kami cip RFID, biasanya kad keselamatan sosial, pembayaran Kad dan Kad. Kami menunjukkan kad keselamatan sosial dan kad pembayaran yang digunakan untuk membayar kad MIFARE DESFire, mereka sangat terdedah kepada serangan; biasanya Kad yang kami gunakan, unit di kantin Universiti, malah, adalah kad Mifare Classic, penyerang boleh mengubah suai Jumlah Kad, mengisi, dan sebagainya.
Menghadapi keselamatan kad RFID, pengguna bagaimana untuk mengelakkan berlaku perkara tersebut yang? Pengguna perlu sentiasa memberi perhatian kepada baki Kad, ia adalah terbaik untuk Prom untuk Fi yang ditetapkan, perkara yang paling penting adalah mendapat semua jenis kad RFID, pastikan ambil perhatian bahawa Kad adalah sejenis, maka ubat yang diambil langkah-langkah perlindungan yang berbeza.

Sepasang:Perniagaan indah perjalanan ke Eropah Seterusnya:Pembaca RFID: Lampu kebijaksanaan efektif menggunakan