Pembaca RFID: Tembakau industri perolehan Peti penggunaan

Industri tembakau telah dapat beroperasi secara manual, dan sisa manusia dan terdedah kepada kesilapan. Jika menggunakan teknologi RFID pembaca untuk menguruskan industri tembakau akan menjadi lebih mudah.
Sistem logistik tembakau merupakan paling maju dalam bidang logistik 80% logistik Peti plastik pembungkusan telah digunakan. Peti plastik mempunyai kelebihan yang ketara: ringan dan senang di bawa, lipat, mudah untuk menyimpan, dulang operasi, kecekapan loading dan tinggi; perlindungan dan anti-kecurian, anti rokok yang berubah; dipasang asap lebih cepat, lebih baik menyusun kelajuan; kehidupan yang panjang dan kitar semula, penggunaan jangka panjang dan kos yang rendah. Logistik kontena sebagai satu alternatif yang kos efektif kotak kadbod dan filem plastik pembungkusan, tetapi kekurangan masa sebenar pemantauan kontena dalam edaran, terdapat krat adalah hilang, pemulihan masalah luar kawalan mereka, membawa kepada jualan rendah dan inventori. RFID pelabelan Peti, Peti sebagai unit asas dalam logistik pengenalan, pengumpulan data automatik. Pelbagai pemerolehan data dan integrasi aplikasi, melalui komunikasi berwayar/wireless, smart, pintar mudah alih identiti terbuka, terminal mudah alih saluran Mesin, automatik pelabelan Mesin membaca dan menulis peranti untuk pengumpulan data dan gambar. Pengurusan inventori yang lengkap, pembetulan automatik menyimpan inventori kontena, meningkatkan kecekapan bekerja.
Menggunakan RFID tag bekas, kawalan yang berkesan terhadap kitar semula bekas untuk mengelakkan kehilangan, perkongsian, maklumat mengurangkan link buruh, menjimatkan masa dengan statistik, analisis data, data yang diperlukan bagi menyediakan pengurusan, memberi pembuat keputusan dengan data yang boleh dipercayai.