PENYATA perubahan dalam PENCIPTA ' pegangan saham

Kami ingin memaklumkan kepada anda bahawa, syarikat kami adalah pencipta diambil 70% saham melalui syarikat perbankan GRG, dan kami akan bergabung dengan perbankan GRG, tetapi tiada perubahan akan dibuat dalam pasukan terhadap pencipta, amalan perniagaan dan perkhidmatan pelanggan.

Ditubuhkan pada tahun 2001, sebagai syarikat pertama yang dibina di pembaca kad terbenam dan dispenser Kad, PENCIPTA (CHINA) TECH CO., LTD menjadi salah sebuah syarikat berteknologi tinggi terkemuka, yang bersepadu R & D, pengeluaran dan pemasaran kad pembayaran, pembayaran tunai dan modul pembayaran dalam talian. Pensijilan ISO9001 kualiti sistem pengesahan pada tahun 2002 PENCIPTA menjadi sebuah perusahaan Hi-tech Shenzhen pada tahun 2003. Dihormati negara berteknologi tinggi Enterprise pada tahun 2008.

Pencipta adalah sentiasa berjalan bersama-sama dengan sokongan dan penjagaan daripada pelanggan-pelanggan di rumah dan di luar negara. Dalam bidang industri modul pembayaran Kad serta industri bayaran tunai, pencipta telah membangunkan terbitan bersiri produk indah, inovatif, seperti CRT-630-CZ1 pembaca kad tanpa hubungan, CRT-310N berprestasi tinggi bermotor pembaca kad, pembaca kad berprestasi tinggi CRT - 288C dan C100-B11 tunai Engkaulah Maha penerima yang akan semua mematuhi piawaian China dan antarabangsa.

GRG perbankan adalah sebuah pembekal terkemuka bagi pengiktirafan Mata Wang dan wang tunai yang memproses penyelesaian dengan pembangunan pesat dan berpotensi besar.  Selama lebih 20 tahun, GRG mengkhusus dalam pembangunan dan pembuatan mesin juruwang automatik (ATM), Video juruwang Machine(VTM), kutipan tambang automatik (AFC), pengiktirafan Mata Wang dan wang tunai yang memproses modul peralatan dan sistem, adalah sebuah perusahaan moden berteknologi tinggi yang terlibat dalam Pengarah R & D, jualan, pengeluaran, Perkhidmatan.

Beribu pejabat di Guangzhou, GRG adalah pembekal No. 1 ATM di China dan 5 pemain utama dalam pasaran global. Penyelesaian komprehensif di GRG telah digunakan secara meluas dalam sektor-sektor kewangan, telekomunikasi, CIT, kereta api dan runcit. Sehingga hingga Mac 2015, produkproduk serta penyelesaian GRG di digunakan secara meluas di lebih daripada 70 negara dan rantau di seluruh dunia, dengan mesin lebih 170,000 memberikan kebolehpercayaan, Keselamatan dan kemudahan kepada lebih daripada 10 juta orang pada setiap hari.

Dengan peningkatan permintaan untuk peralatan Layan-Diri kedua-dua domestik dan asing, pasaran pembaca kad terbenam maju mempunyai masa depan yang cerah. Dengan cara memperoleh pencipta, bagi GRG, dari satu segi, ia boleh mengurangkan kos, dan meningkatkan keuntungan berdasarkan Mesyuarat mereka memiliki permintaan untuk modul pembaca kad terbenam; di sisi lain, GRG boleh membuka titik keuntungan baru untuk mencapai pembangunan mampan dengan menggalakkan penyelesaian di seluruh dunia.

Selepas pengambilalihan, GRG akan memegang 70% saham PENCIPTA, dan perubahan tidak boleh dibuat terhadap pencipta pasukan, amalan perniagaan dan perkhidmatan pelanggan. GRG akan termampu untuk membantu PENCIPTA baru dengan sokongan teknikal dan pemasaran yang kuat, untuk menjadi pemimpin global dalam industri bayaran Kad dan wang tunai.

Sebagai Cina kata pepatah: membayar seberapa banyak yang anda boleh untuk walaupun sedikit nikmat yang anda terima. Terima kasih sekali lagi untuk anda berterusan menyokong dan membantu, pencipta baru akan terus melaksanakan kami kejayaan nilai-pelanggan, integriti, inovasi dan kerjasama. Marilah kita Sertai tangan dan bergerak ke hadapan untuk mencipta masa depan yang lebih gemilang.

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD

2015-7-31